sâmbătă, 19 iulie 2008

After a day and poll..what are the standings?

Ieri, mare zi mare, am jucat 3 meciuri impotriva echipei de la pache. Au castigat 2 din 3 debateuri. 2 meciuri au fost pe prima motiune (am terminat cu ea, relativ -asa ca incheiem si subiectul cu simboluri religioase). Primul meci a fost impromptu (30 de min timp de pregatire) - This House believes that the present generation should preserve the resources for future generations.

Din pacate, meciurile au fost dezamagitoare din partea ambelor echipe. Punctaje medii si sub medie..si nimic spectaculos. Mai avem totusi cateva zile sa ii punem pe picioare pe oameni..si probabil o sa reusim.

Cu a doua motiune incepem sa stam bine. Incepem...

Una peste alta, nu stam tocmai prost..am participat la competitii la care aveam 3 zile timp de pregatire si totusi lucrurile mergeau. :D

The poll is now closed. Cu o majoritate de mai bine de 50% din voturi, s-a hotarit ca simbolurile religioase ar trebui sa fie permise in scoli! Poate ar trebui sa le comunicam si francezilor treaba asta :)

Un comentariu:

cricket spunea...

desi ar trebui sa ma incadrez in spiritul epocii, in ceea ce priveste bloguitul, adik sa fiu 'deontoloaga' (obiectiva si impartiala) nu pot sa nu ii sugerez coach-ului sa nu mai fie dezamagit de echipa, mai mult decat buna p kre o are, si sa fie mai ingaduitor makar aici p net (dk in realitate e mai tiran asa:)) )