duminică, 29 iunie 2008

Introducing..us...

Nu am apucat inca sa ne cunoastem. Aceia dintre voi care sunteti pe debro probabil ati primit mailuri in care erati anuntati ca 3 debateri (Iulian Maier, Rodica Raducanu si Sabin Ciornea) + un coach (Iustin Mihailescu) au fost alesi in urma unui proces de selectie sa reprezinte Romania la Forumul Idea din aceasta vara. Debaterii stiu ce e acest forum. Pentru aceia dintre voi care nu sunteti debateri, Forumul Idea (aka Campionatele Mondiale de Dezbateri Academice Stil Karl Popper) este unul dintre cele mai mari&tari evenimente anuale de dezbateri.
Primul post e doar introductiv, e menit sa va familarizeze cu romgleza echipei, cu stilul nostru aiurit, dar in acelasi timp pretty dedicated. E menit sa va spuna ca avem de gand sa aducem trofeul in Romania anul asta. De fapt, trofeul a fost in trecere prin Romania acum 2 ani cand noi am organizat campionatele, numai ca de data asta vrem sa il facem sa ramana aici o perioada de cel putin 1 an (metaphorically speaking at least).
Ce scop are blogul asta? Well, again rather simple. Pana acum, forumul, desi un eveniment foarte important, a ramas in umbra. Vrem sa il facem vizibil in Romania. Vrem sa contribuim la o mai buna promovare a debateului in Romania, in speranta ca daca mai multi oameni vor afla ce`s alea dezbateri, atunci cel mai probabil se vor apuca de debate, zibeit (sau cum ii mai este pocita denumirea). Ce mai vrem sa facem? Vrem sa va informam cum se pregateste echipa nationala a Romaniei pentru cel mai important eveniment de Debate Karl Popper. Vrem ca odata ajunsi la forum sa devenim un fel de reporteri de razboi (multumim doamnei Monica Mocanu - presedintele ARDOR - pt conceptul de reporteri de razboi)...as in we want to share this experience with you.
Pentru ca tarziu...e deja 1 30..nu ne mai lalaim cu detaliile. Promitem sa va dam mai multe detalii in curand - motiunile dezbatute la forum, asteptarile noastre de la forum. O sa va spunem si cine suntem noi, beyond our names, si cine sunt cei care fac posibila plecarea noastra in Bulgaria la Smolyan in perioada 23 iulie-5 august...

See ya soon!

Niciun comentariu: